Voor verwijzers

Wij staan voor korte wachttijden en trajecten

 

Ons doel is goede, kwalitatieve en betaalbare jeugdzorg bieden aan gezinnen, jongeren en kinderen die dit nodig hebben.

Wij willen daar zijn op het moment van nodig, zo lang als nodig en zo vaak als nodig tot er een goede balans ontstaat tussen een jeugdige en diens omgeving. Dit doen wij met als doel voldoende handvatten te bieden voor een optimale ontwikkeling richting de toekomst.

Mocht een cliënt binnen zes maanden 18 jaar worden, dan bespreken wij graag of wij een passend zorgaanbod hebben totdat de client het 18de levensjaar bereikt. Afhankelijk van de casus kan het zinvol zijn om alvast een aanmelding te doen voor volwassenzorg. Ook dit zullen wij bespreken. 

 

Atlas Jeugdhulp biedt Jeugd GGZ in de vorm van diagnostiek en behandeling en systemische ambulante gezinsbgeleiding in de thuissituatie in de volgende regio's:

  • Lekstroom
    Gemeenten IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik en Vijfheerenlanden.
     
  • Rivierenland.
    Gemeente: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel

 

Wil jij meer weten?
of heb je verdere vragen?

Bel of mail naar 088-3210111 of info@atlasjeugdhulp.nl om je casus persoonlijk te bespreken of advies in te winnen. Mocht onze collega in gesprek zijn dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt. Uiteraard is aanmelden via onze website ook een optie.

Jeugd GGZ

Atlas Jeugdhulp biedt Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar oud met psychische problemen of psychiatrische stoornissen.

Ambulante Gezinsbegeleiding

Atlas Jeugdhulp biedt opvoedondersteuning in de thuissituatie in de vorm van Ambulante Gezinsbegeleiding aan gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken zoals systeem- en oplossingsgericht werken.

Advies en maatwerk

Wij denken graag mee

Graag denken we met u mee of de zorgvraag passend is bij ons zorgaanbod.
U kunt hiervoor contact opnemen met onze backoffice en vragen naar ons spreekuur.
We staan u graag te woord en geven indien gewenst professioneel advies.