Voor verwijzers

Wij staan voor korte wachttijden en trajecten

Ons doel is goede, kwalitatieve en betaalbare jeugdzorg bieden aan gezinnen, jongeren en kinderen die dit nodig hebben in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar oud. Wij zetten in op de juiste zorg, op de juiste plek én op het juiste moment door de juiste professional. We leveren maatwerk afgestemd op een persoonlijke situatie.

Verwijzen

Wie en hoe kun je naar ons verwijzen? Professionals in het wijkteam (sociaal team), huisartsen, jeugdartsen, medisch specialisten en gecertificeerde instellingen kunnen naar Atlas verwijzen. Dit kan via onze website maar ook via Zorgdomein. Opvoedondersteuning en begeleiding is alleen mogelijk na verwijzing door het sociaal team. 
 

Consultatie en Advies

Onze behandelaren en begeleiders gaan graag met je in gesprek. Atlas Jeugdhulp biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan kinderen tussen 0 – 18 jaar. Wij staan bekend om onze korte wachtlijsten, laagdrempelig contact en inhoudelijke expertise. Dagelijks worden wij gebeld door verwijzers en daarom hebben onze behandelaren en gezinsbegeleiders vaste tijdsblokken gereserveerd om jou persoonlijk te woord te staan. Je kunt ons bereiken via 088-3210111 of info@atlasjeugdhulp.nl. 
 

Leeftijd

Mocht een cliënt binnen zes maanden 18 jaar worden, dan bespreken wij graag of wij een passend zorgaanbod hebben totdat de client het 18de levensjaar bereikt. Afhankelijk van de casus kan het zinvol zijn om alvast een aanmelding te doen voor volwassenzorg. Ook dit zullen wij bespreken. 
 

Regio's 

  • Lekstroom: Gemeenten IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik en Vijfheerenlanden.

           In deze regio bieden wij Jeugd GGZ, Ambulante Gezinsbegeleiding en Praktische ondersteuning, 

  • Rivierenland. Gemeente: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel

           Hier bieden wij Ambulante Gezinsbegeleiding en Praktische ondersteuning, 

 

Wil jij meer weten?
of heb je verdere vragen?

Bel of mail naar 088-3210111 of info@atlasjeugdhulp.nl om je casus persoonlijk te bespreken of advies in te winnen. Mocht onze collega in gesprek zijn dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt. Uiteraard is aanmelden via onze website ook een optie.

Jeugd GGZ

Atlas Jeugdhulp biedt Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar oud met psychische problemen of psychiatrische stoornissen.

Ambulante Gezinsbegeleiding

Atlas Jeugdhulp biedt opvoedondersteuning in de thuissituatie in de vorm van Ambulante Gezinsbegeleiding aan gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken zoals systeem- en oplossingsgericht werken.

Advies en maatwerk

Wij denken graag mee

Graag denken we met u mee of de zorgvraag passend is bij ons zorgaanbod.
U kunt hiervoor contact opnemen met onze backoffice en vragen naar ons spreekuur.
We staan u graag te woord en geven indien gewenst professioneel advies.