Direct aanmelden Jeugd GGZ

Aanmeldpauze tot 30 september 2023 (Dit geldt niet voor kinderen van 0 t/m 5 jaar)

Voor een aanmelding van een kind tot 16 jaar is het noodzakelijk dat beide gezaghebbende ouders toestemming geven voor deze aanmelding. Indien ouders gescheiden zijn en zij gezamenlijk het ouderlijk gezag hebben over het kind, zullen we schriftelijke toestemming van beide ouders vragen. Jongeren vanaf 16 jaar mogen zichzelf aanmelden. En bij kinderen vanaf 12 jaar is het noodzakelijk dat wij een mailadres en telefoonnummer ontvangen van het kind.

Wegens een grote toename van het aantal aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om een tijdelijke aanmeldpauze in te lassen tot  30 september 2023. Dit geldt voor ons GGZ team. (Dit geldt niet voor kinderen van 0 t/m 6 jaar)

Voor de aanmelding heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of het sociaal/ wijkteam. De gemeente waar uw kind woont vergoedt dan de zorg. We hebben met de volgende gemeentes een contract:

  • Lekstroom
    Gemeente: Nieuwegein, IJsselstein, Vijfheerenlanden, Houten en Lopik
     
  • Rivierenland
    Gemeente: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel.

Wil jij meer weten?
of heb je verdere vragen?

Bel of mail naar 088-3210111 of info@atlasjeugdhulp.nl om je casus persoonlijk te bespreken of advies in te winnen. Mocht onze collega in gesprek zijn dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt. Uiteraard is aanmelden via onze website ook een optie.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in

 

Let op, als u de client/uw kind voor voor zowel Jeugd GGZ als Ambulante Gezinsbegeleiding als wilt aanmelden, dan dient u ook het aanmeldformulier voor Ambulante Gezinsbegeleiding in te vullen.

Gegevens kind
Ouder/verzorger 1
Ouder/verzorger 2
Aanvullende vragen
Gegevens huisarts
Aanvullende vragen
De verwijzing
Max. 64,00MB
Max. 64,00MB