Direct aanmelden Jeugd GGZ

Wachttijd na aanmelding: 2-4 weken

Voor een aanmelding van een kind tot 16 jaar is het noodzakelijk dat beide gezaghebbende ouders toestemming geven voor deze aanmelding. Indien ouders gescheiden zijn en zij gezamenlijk het ouderlijk gezag hebben over het kind, zullen we schriftelijke toestemming van beide ouders vragen. Jongeren vanaf 16 jaar mogen zichzelf aanmelden. 

Voor de aanmelding heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of het sociaal/ wijkteam. De gemeente waar uw kind woont vergoedt dan de zorg. We hebben met de volgende gemeentes een contract:

 • Lekstroom
  Gemeente: Nieuwegein, IJsselstein, Vijfheerenlanden, Houten en Lopik
   
 • Rivierenland
  Gemeente: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel
   
 • Zuid Holland- Zuid
  Gemeente: Alblasserdam, Binnenmaas, Cromstrijen, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Korendijk, Molenlanden, Oud-Beijerland, Papendrecht, Sliedrecht
   
 • Eemland
  Gemeente: Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg

Wil jij meer weten?
of heb je verdere vragen?

Bel of mail naar 088-3210111 of info@atlasjeugdhulp.nl om je casus persoonlijk te bespreken of advies in te winnen. Mocht onze collega in gesprek zijn dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt. Uiteraard is aanmelden via onze website ook een optie.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in

Max. 64,00MB
Max. 64,00MB