Welkom bij Atlas Jeugdhulp

Wij zijn een ambitieuze, innovatieve en sterk-groeiende jeugdhulpaanbieder in de regio Lekstroom en Rivierenland. Atlas biedt Jeugd GGZ (diagnostiek en behandeling) en systeemgerichte ambulante gezinsbegeleiding aan kinderen van 0 t/m 18 jaar. Dit is een unieke combinatie waardoor wij er zowel vanuit onze Polikliniek in Houten als in de thuissituatie voor gezinnen kunnen zijn.

We zijn er voor kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Het belangrijkste vinden wij dat iedereen zich welkom voelt en dat er een vertrouwde omgeving is, waar we naast elkaar staan. We zijn een passant, wij zijn tijdelijk betrokken bij een kind en omgeving. We nemen afstand zodra er voldoende fundament is gelegd om zelfstandig verder te kunnen groeien.

Wij geloven dat het anders kan en dragen daar ons steentje aan bij.

Wij staan voor korte wachttijden

Bij Atlas willen wij er zo snel mogelijk kunnen zijn voor kinderen en jongeren die dit nodig hebben. 

Ambulante Gezinsbegeleiding

Atlas Jeugdhulp biedt opvoedondersteuning in de thuissituatie in de vorm van Ambulante Gezinsbegeleiding aan gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken zoals systeem- en oplossingsgericht werken.

Jeugd GGZ

Atlas Jeugdhulp biedt Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar oud met psychische problemen of psychiatrische stoornissen.