Over Atlas Jeugdhulp

OP WEG NAAR ZELFSTANDIGHEID

Atlas Jeugdhulp is relatief nieuw in de zorg. We bestaan uit een groep enthousiaste professionele hulpverleners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Atlas jeugdhulp biedt twee verschillende diensten: Jeugd GGZ en Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding. Atlas Jeugdhulp biedt binnen de Jeugd GGZ psychologische zorg aan kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Atlas Jeugdhulp biedt binnen de Intensieve Gezinsbegeleiding opvoedondersteuning in de thuissituatie in de vorm van Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding (IAG) aan gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 18 jaar.

Wilt u meer weten?
of heeft u verdere vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Klachtencommissie

Atlas Jeugdhulp BV heeft een onafhankelijke klachtencommissie. Hierin zitten mensen die niet bij Atlas horen en dus onafhankelijk zijn. Zij beoordelen klachten en kunnen daar een uitspraak over doen. Vraag bij ons naar de klachtenregeling.

Vertrouwenspersoon

Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met de hulpverlener van Atlas Jeugdhulp, neem dan (gratis) contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren we naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies.