Kwalitatieve en betaalbare jeugdzorg, daar proberen wij ons steentje aan bij te dragen.

Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan onze visie en missie. Hoe kunnen we snelle en effectieve hulp bieden? Enerzijds door te werken met korte wachttijden. Zo kunnen we snel starten wanneer er vraag is. Anderzijds door ons te specialiseren in het jonge kind en preventie. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat het ook betaalbaar blijft of wordt?

Wij schalen de intensiteit van zorg af waar het kan. Op het begin zal het intensief zijn maar zodra het kan proberen wij los te laten. En als het mogelijk is na een periode van afschalen om te stoppen met de begeleiding of behandeling, dan zullen we dat doen.

Dit heeft geleid tot een mooi compliment uit de regio. De regio heeft aangegeven dat onze beweging zichtbaar is in cijfers. We zijn afgelopen jaar fors gegroeid in het aantal cliënten wat in zorg is geweest bij Atlas Jeugdhulp, maar de kosten per client zijn gezakt. En de tevredenheid over onze zorg is nog steeds hoog.

Een mooie beweging waar wij trots op zijn. Wij willen snelle en effectieve hulp bieden aan kinderen, jongeren en hun omgeving. Korte behandel- en begeleidingstrajecten als de situatie het toelaat. Wij geloven dat het kan als creatief denken, maatwerk bieden en het samen doen.