Goed nieuws! Wij zijn bij Atlas Jeugdhulp gecertificeerd als instelling voor de opleiding Orthopedagoog-Generalist (OG).

Wij zijn enorm trots dat wij vanaf nu officieel een erkende praktijkinstelling zijn voor de opleiding Orthopedagoog generalist. Dit zien wij één van onze krachten bij Atlas Jeugdhulp.

Het is een hele bewuste keuze om ons team uit te breiden met een Orthopedagoog-Generalist. Met het aanbieden van deze opleiding in onze organisatie, kunnen wij nog beter kijken naar de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met leer-, gedrags-, of ontwikkelingsproblemen. “It takes a village to raise a child”. Oftewel het is belangrijk om zowel het kind als zijn gehele context mee te nemen in de diagnostiek en behandeling. Dit is de visie en filosofie waar wij als Atlas Jeugdhulp belang aan hechten en door deze nieuwe stap kunnen wij onze dienstverlening blijven ontwikkelen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij Atlas Jeugdhulp om de opleiding bij ons te volgen? Informeer naar de mogelijkheden via info@atlasjeugdhulp.nl.