Welkom bij Atlas Jeugdhulp

Welkom bij Atlas Jeugdhulp

Hoi, wij zijn Atlas Jeugdhulp.. We zijn er voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar oud die vastlopen in hun ontwikkeling. En niet alleen voor kinderen maar ook voor het systeem eromheen. Wij zetten in op de juiste zorg, op de juiste plek én op het juiste moment door de juiste professional. We leveren maatwerk afgestemd op een persoonlijke situatie. Samen kijken we wat er nodig is en wat we kunnen bieden. We zien onszelf als een passant, we zijn tijdelijk betrokken en staan voor kortedurende trajecten. 

We springen even achterop de fiets en houden samen het stuur vast. En zodra het kan, springen wij eraf en rijden jullie door. We nemen afstand zodra er voldoende fundament is gelegd om zelfstandig verder te kunnen groeien.

Wij geloven dat jeugdhulp anders kan en dragen daar ons steentje aan bij.

Wij staan voor korte wachttijden

Bij Atlas willen wij er zo snel mogelijk kunnen zijn voor kinderen en jongeren die dit nodig hebben. 

Ambulante Gezinsbegeleiding

Atlas Jeugdhulp biedt opvoedondersteuning in de thuissituatie in de vorm van Ambulante Gezinsbegeleiding aan gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken zoals systeem- en oplossingsgericht werken.

Jeugd GGZ

Atlas Jeugdhulp biedt Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar oud met psychische problemen of psychiatrische stoornissen.