Onze wachttijden

Wij geloven in de juiste zorg op de juiste plek én op het juiste moment door de juiste professional. Daarom staan wij voor korte wachttijden. Als de vraag komt dan willen zo snel mogelijk in actie komen zodat we kunnen blijven inzetten op korte trajecten.

Opvoedondersteuning en begeleiding

  • Wij kunnen binnen 4 weken starten wanneer het gehele dossier compleet is en de beschikking vanuit de gemeente binnen is. Naast een aanmelding bij Atlas Jeugdhulp is het noodzakelijk om ook direct een aanmelding te doen bij het sociaal team van de gemeente. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor jeugdhulp en voor de vergoeding van jeugdhulp. Zij voorzien ons van een beschikking/toewijzing. Zodra wij deze binnen hebben vanuit de gemeente, kunnen en mogen wij starten met onze inzet.
     

 

 


Jeugd GGZ

  • De wachttijd is op dit moment drie maanden. Deze wachttijd gaat in nadat het gehele dossier compleet is en de beschikking vanuit de gemeente of de verwijzing van de huisarts binnen is. Zodra wij deze binnen hebben vanuit de gemeente, kunnen en mogen wij starten met onze inzet.